Scenariu de film polițist pe drumurile Clujului: un tânăr a fost arestat preventiv VIDEO

Scenariu de film polițist pe drumurile Clujului: un tânăr a fost arestat preventiv VIDEO
Un tânăr din Harghita a fost reținut de polițiștii clujeni după o urmărire ca în filme: a accidentat două autovehicule în Mociu, și-a abandonat mașina și a furat alta cu care a ajuns până în Dej, iar de aici polițiștii l-au urmărit până pe varianta ocolitoare Cluj-Est, unde a fost prins.

"În data de 14 septembrie, în timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate personală, tânărul ar fi avariat două autovehicule staţionate în comuna Mociu, ar fi abandonat autoturismul şi ar fi sustras din apropiere un alt autoturism aflat în parcarea din faţa unui imobil, care avea cheile în contact. După sustragerea autoturismului, suspectul şi-a continuat deplasarea înspre municipiul Dej, iar pentru depistarea acestuia au fost dispuse măsuri de căutare şi urmărire a autovehiculului pe raza judeţului Cluj", se arată într-un comunicat al IJP Cluj.

Ulterior, mașina furată a fost depistată şi oprită în trafic de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier pe varianta ocolitoare Cluj-Est, șoferul fiind prins şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Autoturismul furat a fost recuperat de poliţişti şi restituit proprietarului.

Loading...
Comenteaza