Scene desprinse din filme la Cluj: Atac, violență, rapire și urmărire cu poliția

Scene desprinse din filme la Cluj: Atac, violență, rapire și urmărire cu poliția
| Foto: Arhiva

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a intrat în casa unui clujean, l-a răpit și l-a agresat. 

Polițiștii din Gherla au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Buza, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Ulterior, la data de 24 iunie 2019, bărbatul a fost arestat preventiv de către magistrați.

"Conform probatoriului administrat, la data de 23 iunie 2019, în jurul orei 02:00, cel în cauză, fiind sub influența alcoolului, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din Buza, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi agresat.

Ulterior, cel în cauză ar fi urcat persoana vătămată într-un autoturism și ar fi transportat-o până la domiciliul acestuia unde ar fi ținut-o, contrar voinței acesteia, circa 2 ore, timp în care ar fi agresat-o și i-ar fi adresat amenințări.

În jurul orei 04:50, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul înspre o pădure de la marginea localității Buza. La vederea organelor de poliție, acesta nu a oprit la semnalele agenților și a încercat să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au reușit să-l oprească. În autoturism se afla și persoana vătămată", transmite IPJ Cluj.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere și că se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Loading...
Comenteaza