SE LUCREAZĂ LA PORTRETELE-ROBOT ALE ATACATORILOR

SE LUCREAZĂ LA PORTRETELE-ROBOT ALE ATACATORILOR
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, Raluca Seucan, a declarat că, după ce Banca Transilvania (BT) a anunţat că oferă recompensă pentru informaţii privindu-i pe autorii jafului armat, Poliţia a primit multe detalii, pe care le analizează.

"După anunţul băncii de a oferi o recompensă, la Poliţie s-au primit foarte multe informaţii şi acum se lucrează la verificarea acestora. Unele dintre aceste informaţii ne-ar putea ajuta la realizarea portretelor robot ale atacatorilor", a spus Seucan.

Potrivit acesteia, anchetatorii clujeni nu exclud varianta ca atacatorii să fi avut complici în interiorul băncii. "Absolut toate ipotezele sunt verificate, este luată în considerare şi această variantă, dar nu putem spune încă sigur dacă atacatorii au avut sau nu complici în interiorul băncii", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ.

Două persoane înarmate care purtau cagule au intrat, vineri după-amiază, într-o agenţie a BT din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, i-au lovit pe paznic şi pe o casieră şi au furat banii din casierie 246.000 de lei, suma fiind asigurată. BT a anunţat că oferă o recompensă de 25.000 de lei celor care pot da informaţii Poliţiei pentru prinderea autorilor jafului.

Loading...
Comenteaza