Se poartă genţile mari, dar asta întrece orice măsură GALERIE FOTO

Se poartă genţile mari, dar asta întrece orice măsură GALERIE FOTO
Primul târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesorilor le aşteaptă pe doamne cu o varietate de genţi care acoperă şi cele mai pretenţioase gusturi. Tot la târg este expusă şi cea mai mare geantă din România.

Femeile pot păşi în paradisul genţilor între 24-28 septembrie. Expo Bag reuneşte o gamă largă de genţi şi accesorii, şi propune peste 4.000 de modele de genţi casual sau sport, plicuri elegante, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele. Originalitatea este la ea acasă deoarece organizatorii au adus articole de producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Realizate în Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India, România şi Polonia, genţile acoperă toate gusturile, indiferent de gen, vârstă sau preferinţe.

Doamnele şi domnişoarele, dar şi bărbaţii s-au arătat, până acum, foarte încântaţi şi interesaţi de ofertă, iar expoziţia de genţi mai poate fi vizitată până duminică.

„Este o expoziţie de genţi şi accesorii aflată la prima ediţie, cu produse aduse din 13 ţări. Sunt produse deosebite la preţuri de producător şi avem o gamă variată şi mai elegantă, şi mai sport. Am avut până acum un succes la care nu ne-am aşteptat şi lumea chiar a venit în număr foarte mare", a spus Sorina Paşcu, expozant.

Cireaşa de pe tort a expoziţiei este o geantă uriaşă ce are dimensiunea de doi metri lăţime şi trei metri lungime, confecţionată manual din piele naturală, cu motive etno, şi este comandă specială pentru Bag Expo. Geanta rustică valorează aproximativ 5.000 de euro şi la realizarea ei au lucrat patru maeştrii populari, timp de două luni şi jumătate, câte zece ore pe zi. Cei patru au muncit cu multă migală fiecare detaliu, spre încântarea pasionaţilor de accesorii.

Evenimentul se desfăşoară la parterul Iulius Mall Cluj şi este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, pentru absolut toate gusturile.

Loading...
Comenteaza