News alert Semafor cu BUTON la Metro. Primarul din Floreşti promite şi pasarelă pentru pietoni

Semafor cu BUTON la Metro. Primarul din Floreşti promite şi pasarelă pentru pietoni

Circulaţia pe drumul Cluj-Napoca - Floreşti va reveni la normal începânde cu această seară. Semaforul de la Metro este cu buton, virajul la stânga a fost interzis, iar primarul Şulea spune că nu a uitat de pasarela pentru pietoni. 

"Acum cateva minute, tocmai am acceptat donaţia dreptului de proprietate al semaforului de la Metro. Serviciul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Cluj a impus administratorului drumului DN1/E60, CNAIR prin DRDP Cluj, interzicerea virajului la stânga în zona Metro. De asemenea, s-a impus sistematizarea rutiera a zonei, inclusiv punerea în funcțiune a semaforului de către DRDP, administratorul drumului. Semaforul a fost cedat Primăriei Florești, iar aceasta a facut ultimele demersuri şi l-a pus în funcțiune în 24 de ore. Semaforul va fi integrat  în sistemul existent de semaforizare de pe Dn1/E60. Semaforul de la Metro este unul de tip traversare pietoni, cu acționare prin buton. După apăsarea de către pieton a butonului, în 8 secunde apare culoarea verde pentru traversare, care durează 26 de secunde. În perioada următoare vor avea loc calibrări legate de acești timpi de funcționare", a scris primarul din Floreşti, Horia Şulea, pe Facebook. 

În ceea ce priveşte pasarela pentru pietoni din zona Metro, propusă în cadrul proiectului din Bugetarea Participativă, Şulea spune: "proiectul va fi pus în aplicare, după obținerea tuturor avizelor necesare".

Loading...
Comenteaza