Advertorial Senatorul Cristian Lungu: „Pe când un marș împotriva dictaturii minorităților?”

Senatorul Cristian Lungu: „Pe când un marș împotriva dictaturii minorităților?”

Clujenii tocmai au încheiat un weekend de sărbătoare. 2000 de clujeni s-au strâns pentru a sărbători evenimentul creștin „Pogorârea Duhului Sfânt”, iar 3000 de oameni s-au strâns pentru a sărbători Parada Gay.

Creștinii nu au mărșăluit pentru drepturile lor sau pentru a-și expune preferințele ca să împingă o agendă politică de restaurare a lumii. Comunitatea LGBT-Q, însă, alături de care mărșăluiesc și susținători USR întrețin centrul Clujului într-o atmosferă tensionată, pretinzând că sunt încă atacați și discriminați.

Senatorul Vasile-Cristian Lungu (PMP) a declarat în repetate rânduri că există un pericol social, la nivel global care, acum, prin motoare ce aparțin stângii europene încearcă să reducă societatea românească la dictatura minorităților și respingerea normalității.

Simptomele dictaturii minorităților ce a deformat deja societăți în SUA, Franța și Germania încep să fie din ce în ce mai vizibile și în România. „Boicotarea Referendumului pentru Familie a arătat cât de ușor este de manipulat o societate prin personaje politice, celebrități și falși profeți care sunt gata oricând să cedeze valorile morale și sănătatea unui popor pentru a-și urma interesele proprii, ” declară senatorul Lungu.

De ce este important ca minoritățile să rămână minorități?

În fervoarea masei critice, a acestor grupuri minoritare: LGBT-Q, vegetarieni, prefăcuți iubitori de animale, neo-feministe și ecologiști, se pierde normalitatea. Cândva era vorba de „a tolera” diferențele dintre oameni. Însă, acum s-a ajuns de la toleranța majorității la dictatura minorității. Normalitatea s-a transformat într-un defect din cauza acestei toleranțe excesive și alinierea la o agendă politică globală pentru crearea „lumii noi.”

Dar „lumea nouă” dictată de legea minorităților, care să schimbe lumea într-un matriarhat, să încununeze homosexualitatea ca o direcție normală de viață, să lase copii de 3 ani să decidă dacă vor să fie băieți sau fete ignorând consimțământul părinților sau a tutorelui, este o lume a haosului, lipsită de identitate, de tradiție și chiar de fireasca normalitate.   

Senatorul Vasile-Cristian Lungu, îngrijorat de activitățile extremiste recente, susține că: „Normalitatea, până la urmă, nu discriminează pe nimeni. Pur și simplu, trasează un cod valoric pentru a asigura continuitatea unei societăți, în care marea masă de oameni să urmeze un ghid social. Refuzăm, în prezent, prin aceste marșuri ale „libertății” mii de ani de dovezi sociale și biologice. Închidem ochii ca niște orbi pentru a satisface fanteziile unei minorități ce se visează la cârma lumii. Și ei nu vor fi toleranți față de majoritate. Avem nevoie de un marș al normalității pentru ca România să nu cadă în capcana dictaturii minorităților.”

Vasile Cristian Lungu

Senator PMP, Senatul României

( comunicat)

Loading...
Comenteaza