Sesiuni de recrutare pentru însoţitori de bord la Cluj-Napoca

Sesiuni de recrutare pentru însoţitori de bord la Cluj-Napoca

Unul din cei mari operatori de transport aerian recrutează însoţitori de bord la Cluj-Napoca pentru bazele sale din Europa. Nu este necesară experienţa în domeniu. Ce salarii se oferă.

Programul de recrutare va avea loc în 19 şi 23 aprilie, la Cluj-Napoca. Potrivit reprezentanţilor companiei „noii angajaţi vor avea parte de formare gratuită, alocaţie plătită pe durata cursului de formare, uniformă gratuită în anul 1 şi alocaţie pentru uniformă în anul 2, apoi 750 de euro - alocaţie pentru noii recruţi, salariu de bază competitiv, bonus de productivitate, ore de serviciu plătite / bonus din vânzări, câştiguri în primul an între 17.000 şi 23.000 de euro, oportunităţi de promovare, contract garantat pentru 2 ani cu opţiunea ulterioară de contract permanent, varietate în alegerea bazelor, program stabil de 5 zile de lucru / 3 libere şi avantaje de călătorie pentru staff”.

Noii aplicanţi vor avea oportunitatea ca după finalizarea cursului de formare să fie repartizaţi la una din bazele europene ale companiei aeriene.

Loading...
Comenteaza