Și-a snopit fratele în bătaie și i-a distrus mașina! A încălcat un ordin de protecție

Și-a snopit fratele în bătaie și i-a distrus mașina! A încălcat un ordin de protecție
| Foto: Arhiva

Polițiștii din Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

Conform probatoriului administrat, la data de 26 mai 2019, în jurul orei 05:00, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns fără drept în locuința fratelui său, prin distrugerea ușii de acces, și l-ar fi agresat și
amenințat pe acesta din urmă. De asemenea, autovehiculul persoanei vătămate a fost avariat de către bărbat prin distrugerea oglinzii retrovizoare. Prin faptele sale, bărbatul ar fi încălcat și un ordin provizoriu de protecție, ordin emis de către polițiști la data de 21 mai 2019, când acesta și-ar fi agresat și amenințat fratele, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

În urma reținerii, magistrații au dispus continuarea cercetărilor față de bărbat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovirea sau alte violențe, încălcarea ordinului de protecție și amenințare, fapte prevăzute de Codul penal. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Loading...
Comenteaza