Șoferi pericol-public, pe străzile din Cluj-Napoca. Unul drogat, unul cu alcoolemie record

Șoferi pericol-public, pe străzile din Cluj-Napoca. Unul drogat, unul cu alcoolemie record

Șoferi beți sau drogați, depistați de polițiști pe drumurile din Cluj-Napoca. 

"La data de 8 septembrie 2019, în jurul orei 20.20, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 55 de ani, din Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca, deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat", transmite IPJ Cluj. 

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de bărbat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. La expirarea acestia, cel în cauză va fi prezentat în fața magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

De asemenea, "la data de 9 septembrie 2019, în jurul orei 01.30, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier Cluj-Napoca, au depistat pe strada Cetății un conducător auto în vârstă de 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în privința căruia există suspiciuni că ar fi consumat substanțe psihoactive", transmite IPJ Cluj. 

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal

Loading...
Comenteaza