News alert Șoferul care a provocat moartea unui om la Gilău și a fugit s-a predat poliției

Șoferul care a provocat moartea unui om la Gilău și a fugit s-a predat poliției

Conducătorul auto de 42 de ani implicat în accidentul de la Gilău, soldat cu decesul unei persoane, s-a prezentat singur la poliție, după care a fost reținut, fiind cercetat acum pentru ucidere din culpă.

A fost audiat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Agârbiciu, care s-a prezentat singur la poliție și care ar fi fost implicat în accidentul soldat cu decesul unei persoane în 15 noiembrie, în jurul orei 04:00, pe Drumul Național (DN) nr. 1, pe raza comunei Gilău, conform Info Trafic Jud. Cluj (foto).

"La terminarea audierii, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către politiștii Serviciului Rutier Cluj. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, ștergerea urmelor accidentului și nerespectarea atribuțiilor privind efectuarea reparațiilor. Bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj.

În dimineața zilei de joi, polițiștii au fost chemați după ce a fost găsit un cadavru pe marginea drumului. Victima era un bărbat de 66 de ani, din comuna Mărișel. Accidentul s-a produs între localitățile clujene Gilău și Căpușu Mare, la intersecția cu drumul care duce către Gârbău. Victima a fost lovită violent de un autovehicul, iar șoferul nu a oprit după comiterea faptei și a părăsit locul accidentului.

Circulația la fața locului pe DN 1 a fost blocată timp de peste o oră, până la finalizarea intervenției polițiștilor și medicilor. Ulterior, polițiștii au anunțat că există indicii și au solicitat ajutorul celor care ar putea deține informații despre acest caz. IPJ Cluj a organizat filtre pe drumurile din județ pentru a depista conducătorul auto.

Loading...
Comenteaza