News alert Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Soţia şi copilul jurnalistului Rareş Bogdan, atacați în București

Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Soţia şi copilul jurnalistului Rareş Bogdan, atacați în București

Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare, în zona Pipera din capitală, în momentul în care soţia jurnalistului îşi lua copilul de la şcoală.

"Bucuresti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul si Sotia mea au fost atacati in momentul in care urcau in masina in urma cu cateva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de Mama lui la 15.00 de la una dintre scolile din zona si masina a fost parcata pe o straduta laterala din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o sapca cu cozoroc pe cap, mai mic de inaltime dar indesat, atletic, cu mustata si a coborat dintr-o masina cu numere de straine, (Spania, Italia, ???) la volanul careia se afla un alt individ", a povestit Rareş Bogdan pe Facebook.

Potrivit jurnalistului, atacatorul "a incercat sa urce in masina pe usa din dreapta fata si a fost lovit puternic in fata de catre sotia mea care a urlat puternic si a actionat din instinct. Inca nu apucase sa isi puna centura de siguranta. Mihai s-a speriat ingrozitor si plange de atunci. Florina s-a speriat extrem de rau si a crezut ca vor sa il smulga pe Mihai din masina!".

 Jurnalistul  nu știe dacă a fost vorba de o încercare de intimidare, de o tentativă de jaf sau de răpire. "Nu stiu sa va raspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 si Iancu Nicolae daca a fost urmarita sau nu", a spus Rareș Bogdan, care se a fla la Constanța în momentul incidentului.

Loading...
Comenteaza