Stewardesă din Cluj, îngerul din avion

Stewardesă din Cluj, îngerul din avion

Un bărbat care se afla la bordul unui avion Wizz Air a fost impresionat de gestul frumos făcut de o însoţitoare de zbor a companiei.

Marius Simionică a povestit, în rețeaua de socializare Facebook, întâmplarea emoţionantă de care a avut parte în timpul unui zbor.

„Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a treia, care privea cum oamenii îşi cumpărau sandwich-uri. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc) şi, timidă, întreabă cât costă un sandwich. I se răspunde că 4 euro şi se întoarce la locul ei şi se caută prin buzunare”, a scris bărbatul.

La scurt timp după aceea, o stewardesă zâmbitoare s-a apropiat de femeia mai în vârstă şi i-a oferit un sandwich. Nu era un produs din oferta companiei ci, cel mai probabil, propriul pachet al însoţitoarei de zbor, care se numeşte Gabriela Roşu.

„La scurt timp, acest înger se întoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vândute, probabil sandwich-ul personal) şi îl întinde doamnei cu un zâmbet molipsitor, iar la două minute distanţă îi aduce şi un pahar de apă.

Am întâlnit la viaţa mea multe vedete (cântăreţi, actori, fotbalişti), însă niciodată nu am cerut să fac poză cu vreunul. Wizz Air, te iert pentru toate întârzierile!”, a mai scris Marius Simionică, care a rugat-o pe Gabriela Roşu să îşi facă un selfie împreună.

Stewardesă din Cluj, îngerul din avion

"Lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari" a conchis Marius Simionică, la finalul postarii.

Stewardesă din Cluj, îngerul din avion

Loading...
Comenteaza