Suporter "U" Cluj, atacat cu cuţitul în faţa unui club din oraş

Suporter  "U" Cluj, atacat cu cuţitul în faţa unui club din oraş

Un suporter al "U" Cluj a fost atacat cu un cuţit în faţa unui club din Cluj-Napoca. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Victima incidentului de duminică, 15 iulie 2018, este Rareș Iosif, unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai echipei de fotbal a Universității Cluj, conform libertatea.ro.

"La data de 15 iulie, în jurul orei 03:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la producerea unei agresiuni într-un local public de pe Calea Moţilor, din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost agresat de o persoană necunoscută, fiindu-i provocate leziuni la nivelul unui braţ prin folosirea unui obiect tăietor. Victima a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale", transmite IPJ Cluj.

Agresorul nu a fost găsit la faţa locului, însă a fost identificat şi reţinut ulterior de către oamenii legii. Este vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fapte prevăzute de Codul penal.

Loading...
Comenteaza