Video Foto Suporterii "U" Cluj și-au luat rămas bun de la Radu Țenter intonând imnul clubului

Radu Ţenter a fost înmormântat, sâmbătă, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Suporterii "U" Cluj au intonat imnul clubului și au aprins fumigene în memoria tânărului decedat la doar 25 de ani.

La slujba de înmormântare au luat parte membri echipei de fotbal "U" Cluj, alături de antrenorul Bogdan Lobonț, dar şi formația de baschet masculin U-BT Cluj, în frunte cu antrenorul Mihai Silvășan și președintele clubului clujean, Mircea Cristescu. Zeci de suporteri au dus coroane de flori la capela din Cimitirul Central și l-au condus pe Radu Țenter pe ultimul drum.

Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, a fost declarat decedat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, de medicii clujeni. Familia tânărului a luat decizia de a dona organele acestuia.

Radu Ţenter a suferit un grav accident rutier, duminică seară, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca, în timpul unei traversări neregulamentare el fiind lovit de un autoturism. A fost imediat internat la Clinica de Neurochirugie cu traumatism cranio-cerebral foarte grav, dar nu şi-a mai revenit. 

Radu Ţenter a fost unui din cei mai înfocaţi fani ai Universităţii Cluj, iar prietenii săi din galerie au fost prezenţi şi în faţa clinicii, iar la meciurile de fotbal şi de baschet din ultimele zile i-au scandat numele şi au afişat bannere cu mesaje de încurajare.

Loading...
Comenteaza