Tânără de 19 ani, din Floreşti, blocată 12 ore în baie

Tânără de 19 ani, din Floreşti, blocată 12 ore în baie

O tânără de 19 ani, din comuna Florești, a rămas blocată în baie timp de 12 ore. A fost salvată de un vecin care a sunat la numărul de urgență 112. 

 

- 112, ce urgență aveți?
- Bună ziua, din Florești vă sun...
- Care este urgența dumneavoastră?
- Am auzit zgomote din apartamentul de dedesubt și cred că cineva a rămas blocat acolo!
- Știți cine a rămas blocat în apartament sau cum s-a întâmplat?
- Nu cunosc cine locuiește acolo, cred că sunt persoane care stau în chirie. Pot doar să vă spun că aud bufnituri și cred că sunt provocate de o persoană rămasă blocată.
- Ați reușit să comunicați cu acea persoană?
- Nu se înțelege, se aude doar foarte înfundat!
- Care este adresa unde aveți nevoie de echipajele de urgență? ...

---

În scurt timp, pompierii punctului de lucru Florești au reușit să elibereze din baia unui apartament aflat pe strada Eroilor o tânără de 19 ani, care stătea în chirie și rămase blocată, de mai bine de 12 ore, în baia apartamentului. Totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni banale la încuietoarea ușii de la baie. Fără hrană sau mijloace de comunicare, tânăra a reușit prin zgomotele făcute să-l atenționeze pe unul din vecinii săi, care a realizat că ceva nu este în regulă și a anunțat forțele de intervenție.

---

Un dispecer poate primi într-o tură de serviciu peste 300 de apeluri, care solicită sprijin în situații critice și foarte diverse. Fiecare apel poate fi vital și este tratat ca atare de către dispecerii de urgență.

"Vă încurajăm ca atunci când apelați numărul unic 112 să aveți încredere că vorbiți cu persoana potrivită și în măsură să vă ajute. Răspundeți tuturor întrebărilor adresate de personalul din dispeceratele de urgență, fiecare detaliu poate fi vital și ajută la reacția rapidă și eficientă pentru o gamă foarte variată de urgențe", transmite ISU Cluj. 

Numărul gratuit de urgențe 112 este serviciul pe care ne bazăm cu toții atunci când viața sau bunurile sunt în pericol, nu este un lucru care trebuie luat în joacă, așa cum îl vom folosi cu toții, așa vom beneficia de el.

Loading...
Etichete
Comenteaza