Târgul Produs de Cluj se mută la Dej

Târgul Produs de Cluj se mută la Dej
Târgul Produs de Cluj, cu produse tradiţionale din judeţ, se mută la Dej, după ce în weekendul trecut a fost amenajat în Gherla, unde, spun organizatorii, târgul a fost vizitat de 15.000 de persoane.

La târgul din Dej vor participa peste 60 de expozanţi, printre care şi Asociaţia Meşterilor Populari, ce vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne. Totodată, cei interesaţi vor putea achiziţiona produse naturale pe bază de lavandă.

În cadrul târgului vor fi realizate o serie de demonstraţii culinare de gătit în aer liber şi vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi. Nu în ultimul rând, printre momentele de atracţie se vor număra spectacole de muzică uşoară şi dansuri de societate, reprezentaţii de teatru de păpuşi, precum şi ateliere de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici. Astfel, copiii vor putea să participe sâmbătă, între orele 12 şi 14, la un atelier de sculptură în fructe şi legume, iar duminică între orele 12 şi 13, la spectacolul susţinut de către Teatrul de Păpuşi Puck "Croitoraşul cel isteţ".

Loading...
Comenteaza