Telefonul mobil l-a băgat în spital. Accident grav în Cluj-Napoca

Telefonul mobil l-a băgat în spital. Accident grav în Cluj-Napoca

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie în Cluj-Napoca. 

La data de 18 august, în jurul orei 10:20, pe strada Oașului, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. "Conform primelor investigații, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Copșa Mică, județul Sibiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Oașului, spre localitatea Chinteni, pe fondul neatenției la volan ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un parapet din beton", transmite IPJ Cluj. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru acordarea îngrjirilor de specialitate.

Cel în cauză ar fi utilizat telefonul mobil în timp ce conducea. ,,M-am aplecat să iau telefonul pentru a răspunde”...sunt cuvintele șoferului care a fost grav rănit în urma accidentului. "Folosirea telefonului mobil la volan poate avea consecințe dintre cele mai grave. Pentru reducerea accidentelor, continuăm acțiunile de informare și de prevenire în cadrul campaniei ,,Nu lăsa telefonul să conducă în locul tău!”, proiect inițiat în luna iulie 2018", subliniază reprezentanţii IPJ Cluj. 

Loading...
Comenteaza