Tibi Uşieru s-a întors: "Sunt acasă la Tăşuleasa şi lucrez la recuperare și reconfigurări ale traseului meu viitor"

Tibi Uşieru s-a întors: "Sunt acasă la Tăşuleasa şi lucrez la recuperare și reconfigurări ale traseului meu viitor"
| Foto: Facebook/Tibi Useriu

Ultramaratonistul Tibi Uşeriu s-a întors în ţară după ce a fost externat din spitalul din Canada în care a fost tratat după ce a suferit degerături la picioare în competiţia extremă Yukon Arctic Ultra.

Ultramaratonistul Tibi Uşeriu anunţă, pe Facebook, că s-a întors acasă, la Tăşuleasa, unde se recuperează după degerăturile suferite la degetele de la picioare în competiţia extremă Yukon Arctic Ultra.

"Prieteni, vă mulțumesc și vă sunt recunoscător pentru gândurile și mesajele voastre de încurajare. Citindu-le, am trecut ceva mai ușor peste aceste zile de frustrare și durere, mai puțin plăcute decât mi-aș fi dorit. M-am repatriat miraculos cu toate degetele la purtător și sper să rămână și pe mai departe la locul lor.

Nu pot să nu amintesc aici de vizita neașteptat de plăcută a unei familii de români din Whitehorse. M-au răsfățat la spital ca pe un copil, mi-au adus de toate și m-au ajutat cu bagajele până la aeroport. Atenția lor m-a emoționat, așa că vreau să mulțumesc public familiei Botca, pe care nu mă așteptam să-i găsesc stabiliți tocmai într-un ținut sălbatic cum e Yukon.

Le mulțumesc și celor care au decis să se implice în donații pentru drumul nostru, al tuturor, drumul viitorului centenar - Via Transilvanica. Acest angajament de maximă anduranță e un mod de afirmare a ideii că doar împreună putem fi puternici.

Sunt acasă acum între ai mei de la Tășuleasa și lucrez la recuperare și reconfigurări ale traseului meu viitor. Aștept să mă întorc cât de curând la lucrurile pe care le iubesc și pe care va trebui să le iau din nou și din nou, de la capăt, până la capăt.

Să ne vedem cu bine umblând pe Via Transilvanica, veseli și sănătoși. Și de ce nu, chiar alergând la vară pe Via Maria Theresia. Drumul cel bun ne stă mereu înainte", a scris Tibi Uşieru, pe Facebook.

Loading...
Comenteaza