TIFF vrea să colecteze selectiv gunoiul de la festival. Firmele de salubritate din Cluj "nu au mașini, nu au chef, nu vor"

TIFF vrea să colecteze selectiv gunoiul de la festival. Firmele de salubritate din Cluj "nu au mașini, nu au chef, nu vor"

Urmând exemplul altor festivalului din Cluj, TIFF şi-a propus ca în 2018 să ajute la protejarea mediului înconjurător. Cum? Simplu: să colecteze selectiv gunoaiele din locaţiile de festival. Însă, în Clujul "mega civilizat, european, smart"...n-are cu cine.

"Începând cu ediția asta de festival, ne-am decis să colectam selectiv gunoiul în orice locație de festival. Am zis că trebuie să ne implicăm și să arătăm și noi (că alții o făceau deja) că se poate. Am discutat, am dat telefoane de organizat, de întrebat, am căutat să cumpăram tomberoane pentru toate locațiile de festival...treabă serioasa. Acum ce să vezi: nici una din marile companii de salubritate, din minunatul nostru oraș (mega civilizat, european, smart, blablabla, etc. ) nu poate să ridice gunoiul colectat selectiv....nu au mașini, nu au chef, nu vor. Pornind de la povestea împărțirii zonelor de ridicat gunoiul, până la faptul că nu au mașini și defapt nici nu mai au chef să ne mai răspundă la mail/telefon cred că o să ajungem să ne inchiriem noi o dubă să îl străngă din locații. Nu știu unde o să îl ducem mai departe...probabil la un sistem automatizat subteran că am văzut că se tot lauda lumea cu ele și că există pe undeva...numa' bune de făcut sesiuni foto și lăudat...", spune Cristian Hordilă, manager TIFF.

Loading...
Comenteaza