TIR răsturnat în Negreni. Circulaţia feroviară a fost reluată

TIR răsturnat în Negreni. Circulaţia feroviară a fost reluată
Circulaţia feroviară este întreruptă, la momentul transmiterii ştirii, pe magistrala 300 Huedin – Aleşd, în zona localităţii clujene Negreni, după ce un tir care circula pe DN1, dinspre Oradea către Cluj-Napoca, s-a răsturnat, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

UPDATE: Circulația feroviară pe magistrala 300 Huedin - Aleșd s-a reluat în condiții normale. Traficul fusese întrerupt în zona localității Negreni, după ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea către Cluj-Napoca) s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: Conform primelor informaţii, un cetăţean maghiar, de 49 de ani, care conducea autotrenul pe direcția Oradea-Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, la ieșire dintr-o curbă ar fi pierdut controlul directiei de deplasare, răsturnându-se. Nu sunt victime. Circulația rutieră nu este afectată.În aceste momente, se acționează pentru ridicarea autotrenului, circulația feroviară fiind întreruptă", transmite IPJ Cluj.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 300 Huedin – Aleşd, în zona localităţii clujene Negreni, după ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea către Cluj-Napoca) s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată". 

Potrivit CFR Infrastructură, traficul feroviar este întrerupt la această oră pe relaţia Cluj-Oradea, din cauza unui tir care a derapat şi s-a răsturnat în gabaritul liniei de calea ferată, între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului.

Sunt trei trenuri afectate, respectiv două trenuri de călători care staţionează temporar în gările Ciucea (trenul IR 12531) şi Piatra Craiului (IR 1532), iar trenul R 3642, care a anunţat incidentul, este oprit în linie curentă, între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului.

Până la scoaterea tirului din gabarit, Regionala CF Cluj va asigura transbordarea călătorilor cu mijloace auto între staţiile Ciucea şi Piatra Craiului. Personalul feroviar va interveni pentru ridicarea tirului cu o macara de mare tonaj.

Loading...
Comenteaza