Trafic blocat pe Piatra Craiului din cauza zăpezii

Trafic blocat pe Piatra Craiului din cauza zăpezii
Zăpada abundentă ce a căzut în ultimele ore a blocat traficul pe ruta Huedin-Aleşd.

Circulaţia este blocată în aceste momente pe Piatra Craciului, din cauza zăpezii abundente căzute în ultimele ore. Dacă până acum câteva minute se putea circula cu aproximativ 10 km/h, şoseaua fiind acoperită în întregime de nea, acum câteva TIR-uri nu au mai reuşit să urce venind dinspre Huedin spre Aleşd, şi s-au blocat chiar pe panta care începe după Negreni.

Unul din puţinele pluguri care au venit să raşcheteze şoseaua a încercat să îşi facă drum pe contrasens pentru a ajunge în faţa TIR-urilor dar acesta a blocat circulaţia şi în sensul de coborâre.

Momentan coada de maşini se întinde pe aproximativ 2 km.

"Este inadmisibil ce se întâmplă. Nu am vazut nici măcar un gram de material antiderapant să se arunce pe şosea, nici în judeţul Bihor, nici în judeţul Cluj", a declarat pentru ziuadej.ro, unul din şoferii care au avut noroc să treacă de blocaj cu doar trei maşini înainte de închiderea circulaţiei în zonă.

Nici cei care scapă de Negreni şi se îndreaptă spre Huedin nu se pot considera norocoşi deoarece şi aici drumul este acoperit de zăpadă şi gheaţă şi maşinile pot fi controlate cu greu chiar şi la viteze extrem de mici.

Loading...
Comenteaza