Foto Traficant de droguri, reţinut la Cluj. Vindea cannabis, MDMA şi LSD în club

Traficant de droguri, reţinut la Cluj. Vindea cannabis, MDMA şi LSD în club
Deler de droguri, reţinut la Cluj. Vindea cannabis, MDMA şi LSD în club
Deler de droguri, reţinut la Cluj. Vindea cannabis, MDMA şi LSD în club
Deler de droguri, reţinut la Cluj. Vindea cannabis, MDMA şi LSD în club

Un bărbat, de 28 ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut pentru 24 ore, pentru trafic de droguri. 

La data de 11 decembrie 2018, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul Antidrog au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit şi ridicat 100 de grame de cannabis, aproximativ 2 kilograme de masă vegetală de cannabis, comprimate de MDMA, 17 doze de LSD, 2 cântare electronice, grindere, instrumente de consum, o instalație pentru cultivarea outdoor a cannabisului și două telefoane mobile.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că un bărbat ar fi cultivat plante de cannabis în locuința sa din Cluj–Napoca, pe care le-ar fi comercializat îndeosebi clienților unui bar din localitate, unde bărbatul în cauză și-ar fi desfășurat activitatea.

Polițiştii au pus în executare un mandat de aducere, pe numele unui bărbat de 28 de ani, din Cluj-Napoca, acesta fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T-S.T. Cluj, pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propuneri legale. Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

 

Loading...
Comenteaza