News alert Trei concerte Andre Rieu la Cluj. Două, SOLD OUT!

Trei concerte Andre Rieu la Cluj. Două, SOLD OUT!
| Foto: Pro TV

În numai trei zile, 15.000 de persoane au optat pentru concertele Andre Rieu de la Cluj. Mesajele și reacțiile pozitive ale fanilor din România și din țările învecintate l-au determinat pe celebrul violonist să adauge încă un concert în programul turneului său mondial din 2019.

După epuizarea biletelor la concertul anunțat pentru 5 aprilie 2019, în numai trei ore de la punerea acestora în vânzare, artistul a decis să programeze a doua reprezentație, ce va avea loc în 4 aprilie 2019, la BT Arena din Cluj-Napoca. Și de această dată, cele 7.500 de bilete s-au vândut în ritm alert, astfel că, în dimineața zilei de 1 decembrie 2019, toate locurile fuseseră ocupate. 

Acest lucru l-a determinat pe celebrul violonist să adauge încă un concert în programul turneului său mondial din 2019. Astfel, luni, 3 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, au fost puse în vânzare biletele pentru concertul cu numărul trei ce va susținut de violonistul Andre Rieu & Johann Strauss Orchestra, sâmbătă, 6 aprilie 2019, la BT Arena, începând cu ora 20:00.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, pe www.eventim.ro și www.andrerieu.rom, precum și de la magazinele partenere Eventim, din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV și de la casa de bilete din Iulius Mall Cluj, la prețuri ce pornesc de la 200 lei, în funcție de categoria de loc.

Andre Rieu a început să ia lecții de vioară la vârsta de 5 ani, fiind încurajat de tatăl său, André Rieu sr., dirijor al Orchestrei Simfonice Limburg și al Operei din Leipzig. În 1967, Rieu a studiat vioara la Conservatorul din Liege, iar, mai târziu, la Conservatorul din Maastricht, până în 1973.

În 1974, Rieu s-a mutat la Conservatorul Regal din Bruxelles, unde l-a avut ca profesor pe Andre Gertler. Artistul cântă pe o vioară Stradivarius fabricată în 1667. Cea mai mare dorință a sa a fost să popularizeze muzica într-atât încât oamenii să-și aducă aminte că viața este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla. Și a reușit.

Concertele lui Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, el livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe Rieu un adevărat "maestru al mulțimii", titrează New York Times. Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și 3,7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

În iulie, Rieu și-a susținut concertele fantastice anuale, în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, 15.000 de fani din 80 de țări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof. Rieu este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește, alături de soția sa, Marjorie, într-un castel romantic construit în anul 1452 în orașul său natal Maastricht din Olanda. Cei doi au împreună doi fii și cinci nepoți.

 

 

 

 

Loading...
Comenteaza