Tupeist sau inconștient? Taie calea unei ambulanțe în timp ce conduce fără permis

Tupeist sau inconștient? Taie calea unei ambulanțe în timp ce conduce fără permis
| Foto: Arhiva

Un șofer a fost oprit de polițiști, în comuna clujeană Florești, după ce nu a acordat prioritate unei ambulanțe. Oamenii legii au constatat că bărbatul circula fără permis. 

Joi, în jurul orei 15.20, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Cluj au depistat un bărbat de 65 de ani, din comuna Băişoara, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe în localitatea Floreşti, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

"Bărbatul a fost oprit de către polițiști după ce a fost observat de aceștia neacordând prioritate de trecere unei ambulanțe care circula în regim prioritar, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

După oprirea bărbatului, poliţiştii au constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat din data de 5 mai a.c., când a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind cercetat de la acea dată pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal", transmite IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană  căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată,  faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Loading...
Comenteaza