Turdean arestat pentru furt din locuinţe şi automobile. Prejudiciu de 6.000 lei

Turdean arestat pentru furt din locuinţe şi automobile. Prejudiciu de 6.000 lei
Un bărbat din Turda a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru furt din locuinţe şi automobile. Pentru probarea activității infracționale a acestuia, au fost efectuate percheziții.

''La data de 7 septembrie, polițiștii de investigații criminale din Turda, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat percheziții în două locații de pe raza municipiului Turda, pentru probarea activității infracționale a unui bărbat suspectat de furturi.

În urma acestora, au fost ridicate bunuri și bani, în privința cărora există suspiciunea că rezultă din comiterea de infracțiuni sau că ar fi fost folosite la săvârșirea lor. Din cercetări a reieșit că, cel în cauză, un bărbat, de 35 de ani, din Turda, în perioada august 2016 - martie 2017, ar fi comis patru furturi din locuințe de pe raza municipiului Turda și din autovehicule.

Acesta ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte, veselă, covoare, telefoane mobile, stație de emisie-recepție, etc., cauzând un prejudiciu total de peste 6.000 de lei, în prezent reușindu-se recuperarea acestuia în proporție de circa 40%", se arată într-un comunicat remis presei. 

În urma perchezițiilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați.

Loading...
Comenteaza