Un agent de pază a dat dovadă de vigilență. Află cum a ajutat la prinderea unui hoț

Un agent de pază a dat dovadă de vigilență. Află cum a ajutat la prinderea unui hoț
Un minor care ar fi sustras bunuri dintr-un complex comercial și ar fi furat portmoneul unei angajate al acestuia a fost prins de polițiști la scurt timp după comiterea faptei.

Întâmplarea a avut loc marți după-masa, în jurul orei 16:00, poliţiştii turdeni fiind sesizaţi de către agentul de securitate al unui complex comercial din Turda cu privire faptul că a observat pe camerele de supraveghere amplasate în interior o persoană necunoscută care ar fi sustras un portmoneu de la o angajată.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana în cauză, stabilind că este un minor de 16 ani din Turda. Asupra acestuia a fost găsit portmoneul care ar fi fost sustras, precum şi alte obiecte de îmbrăcăminte a căror provenienţă nu o putea justifica.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că obiectele de îmbrăcăminte găsite asupra acestuia ar fi fost sustrase dintr-un magazin din incinta complexului. Prejudiciul, în valoare de circa 250 de lei, a fost recuperat", au transmis oamenii legii. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Loading...
Comenteaza