Video Un clujean a scos la vânzare un bloc, cu 5 etaje şi 100 de apartamente, cu 98.000 euro

Un clujean a scos la vânzare un bloc, cu 5 etaje şi 100 de apartamente, cu 98.000 euro

Niciun cumpărător interesat.

Un bloc cu 5 etaje şi peste 100 de locuinţe, de vânzare pentru 98.000 de euro. Este anunţul pentru un imobil aflat în centrul oraşului Bălan, din judeţul Harghita. În ciuda preţului extrem de mic, niciun cumpărător nu şi-a arătat interesul. Este poate cea mai limpede dovadă a decăderii unui oraş care nu şi-a mai găsit puterea de a renaşte, după ce mina de cupru, la care lucrau cei mai mulţi localnici, a fost închisă.

Proprietarul blocului scos la vânzare pe mai puţin de 100.000 de euro este o persoană fizică din Cluj-Napoca. Este drept, imobilul are nevoie de îmbunătăţiri. Însă, chiar şi aşa, preţul este extrem de mic, comparativ cu dimensiunea clădirii, scrie Digi24.ro. Blocul este situat în centrul orașului Bălan, are cinci niveluri, 122 de camere și o suprafață desfășurată de aproape 4.300 de metri pătrați.

Nici măcar preţul mic nu a atras vreun cumpărător. Iar explicaţia e simplă. Oraşul a rămas doar o umbră a ceea ce a fost înainte de Revoluţie. Soarta localnicilor a fost, timp de 4 decenii, legată de exploatarea minereului de cupru.

Loading...
Comenteaza