Un clujean din Dej, erou în Paris

Un clujean din Dej, erou în Paris
| Foto: cancan.ro

Intervenţia clujeanului Adoris Pop i-a surprins până şi pe poliţiştii francezi. Are 28 de ani şi este originar din Dej.

Adoris Pop este angajatul unei firme de construcții din Franța. Românul se află de cinci ani în Franța şi lucrează ca șofer pentru a avea un viitor asigurat. Tânărul a dat dovadă de un curaj ieșit din comun și a reușit să imobilizeze un hoț care reuşise să fugă de poliţişti. Mai mult, hoțul respectiv era înarmat, iar gestul șoferului român este cu atât mai impresionant.

Marţi de dimineaţă, Adoris Pop aştepta în maşină un coleg. Se afla la periferia Parisului. A văzut cum în faţa casei unde aştepta sosesc mai multe echipaje de poliţie. El a povestit, ulterior, că agenţii au intrat în curte, iar în casă erau trei hoţi. Doi dintre ei au fost imobilizaţi de agenţi în curtea casei, dar al treilea a sărit de la etajul doi pe geam, a ieşit în stradă, a smuls spray-ul paralizant al unei poliţiste luată prin surprindere şi a rupt-o la fugă. În acest timp, românul filma întreaga scenă.

Fără să stea pe gânduri, Adoris Pop s-a luat după hoţ. Și a reuşit să îl imobilizeze, chiar dacă hoţul a descărcat tot spray-ul furat de la poliţistă în faţa românului. Hoțul era înarmat și cu un pistol cu bile de cauciuc. 

 

Loading...
Comenteaza