Un elev din Cluj a murit la şcoală, în timpul unei pauze

Un elev din Cluj a murit la şcoală, în timpul unei pauze
Un elev în vârstă de 8 ani, în clasa a treia la o şcoală gimnazială din Cluj-Napoca, a murit, luni, în timp ce se afla în pauză. Copilul avea probleme cardiace.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, luni, că un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare Descarcerare (SMURD) a făcut timp de o oră manevre de resuscitare, iar la final a fost declarat decesul copilului.

"Un elev în vârstă de 8 ani, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca a decedat luni, din cauze medicale. Era într-o pauză, pe hol, şi a căzut. Un echipaj al SMURD a intervenit şi a efectuat timp de o oră manevre de resuscitare, dar din păcate s-a constatat decesul. Avea o problemă medicală congenitală, fusese operat pe inimă în urmă cu un an. A mai avut un episod anterior în care a căzut, mai avusese probleme de acest gen", a spus Cuibus.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat, la rândul său, că la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie pentru a investiga cele întâmplate.

 

Loading...
Comenteaza