Un preot clujean s-a sinucis. "E un blestem"

Un preot clujean s-a sinucis.
Un preot clujean s-a sinucis. A fost găsit marţi dimineaţa, de clopotar.

Preotul Cornel Petran, parohul Bisericii Ortodoxe Române cu hramul Sfinţii Arhangheli din localitatea Şutu, comuna Ciurila, s-a sinucis în noaptea de luni spre marţi. El a fost găsit dimineaţă în casa parohială, spânzurat de calorifer, de sfăt, care a venit să tragă clopotele.

Locuitorii din sat sunt consternaţi. "E un blestem. Satul nostru a fost primul colectivizat, după Revoluţie ne-a ars biserica, şi nici până în ziua de astăzi nu ştim din ce cauză s-a întâmplat, iar acum ni s-a spânzurat preotul", s-a plâns un sătean.

Cornel Petran avea 48 de ani şi era căsătorit, dar sătenii spun că avea neînţelegeri cu soţia sa. Fiul său, în vârstă de 20 de ani, este student la Cluj.

"Astăzi, în jurul orei 10, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Şutu din comuna Ciurila a fost găsit spânzurat un bărbat de 49 de ani în locuinţa sa. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma primelor examinări ale cadavrului nu s-au observat leziuni sau alte urme de violenţă. Asupra bărbatului s-a găsit un bilet de adio. Trupul său a fost transportat la IML Cluj. În continuare efectuăm cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul", a spus Ştefana Moldovan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Loading...
Comenteaza