Video Foto UNTOLD 2019. Cine este clujeanca pe care Robbie Williams a luat-o pe scenă

UNTOLD 2019. Cine este clujeanca pe care Robbie Williams a luat-o pe scenă

I-a știut versurile pieselor și a plecat acasă cu o amintire pe viață.

Moni Rebreanu (fostă Aldea) este tânăra pe care Robbie Williams a luat-o pe scenă, duminică, la Cluj-Napoca. Locuiește în Florești și este căsătorită cu Sebastian. Iubește animalele și este activistă pentru diverse cauze. Pe Facebook, și-a schimbat poza de profil cu una din timpul concertului, în care este îmbrățișată de artistul britanic: "Moni is so fucking happy", este mesajul tinerei. Comentariile prietenilor nu au întârziat să apară: "Ioi, mi s-a făcut pielea ca la găină..... Nici nu pot sa îmi imaginez bucuria ta! Ai meritat!", "Pffff. Am ramas gura cască", "Acum am văzut la știri și am si intrat pe Facebook. Felicitări! Norocoaso!".

„Monica, I love you”, i-a zis Robbie, care s-a corectat când a aflat că este căsătorită  „Monica, I like you”. Așezați pe o canapea și filmați printr-o inimă de trandafiri roșii, Williams i-a cântat Monicăi piesa „Something stupid” (Frank And Nancy Sinatra), pe care a cântat-o iniţial în compania actriţei Nicole Kidman. Artistul a cuprins-o, i-a dansat în brațe și și-a pus capul pe genunchii ei. La final a îmbrățișat-o și i-a dăruit un tricou cu autograf. 

MINUTUL 40

Peste 90.000 de persoane au participat la show-ul Robbie Williams, de duminică seara, de pe Cluj Arena, în ultima zi a festivalului Untold. A fost primul concert al artistului britanic la Cluj-Napoca. 

Loading...
Comenteaza