Unul dintre bărbații cu cagule care au amenințat o femeie cu arma în trafic era drogat

Unul dintre bărbații cu cagule care au amenințat o femeie cu arma în trafic era drogat

Unul dintre cei doi bărbați despre care se spune că ar fi amenințat cu pistolul, marți seara, o femeie în trafic, a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri, în urma unui apel 112 prin care era sesizat faptul că persoane mascate amenință cu un pistol o participantă la trafic, polițiștii s-au mobilizat rapid și i-au identificat pe cei bănuiți de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de unul dintre bărbați.

"În fapt, la data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, o femeie care se afla într-un autovehicul a fost amenintata în trafic cu un pistol de către două persoane aflate într-un alt autovehicul, persoane care aveau fețele acoperite cu cagule. In urma sesizării, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificari pentru depistarea celor două persoane. In scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele două persoane, la intersecția străzilor Piezișă cu Clinicilor, din Cluj-Napoca. De asemenea, au fost identificate persoanele în cauza, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați de 27 si 31 de ani, din comunele Florești și Iara, județul Cluj", precizează Poliția Cluj.

Conform polițiștilor, în urma controlulul autovehiculului, au fost găsite bunuri care au fost ridicate în scopul administrării probatoriului: un pistol neletal, un box metalic, o cagulă ș.a.Unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

"În privința celuilalt bărbat implicat, care ar fi condus autovehiculul, există suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv în urma testării cu aparatura aflată în dotarea polițiștilor. Acestuia i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili daca a consumat sau nu substanțe interzise", precizează IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz. (vezi Incident ca-n filmele cu gangsteri la Cluj. Femeie amenințată cu arma de doi bărbați cu cagule)

Loading...
Comenteaza