Video Urmărit internațional, prins la Cluj. Are de executat o listă de condamnări

Urmărit internațional, prins la Cluj. Are de executat o listă de condamnări
| Foto: Arhiva

Polițiștii din Cluj au identificat și reținut un bărbat căutat de autorități încă de anul trecut. 

La data de 23 iulie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiști din cadrul posturilor de poliție Aghireșu și Gârbău, au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Aghireșu - urmărit internațional. Acesta a fost depistat în localitatea Băgara din comuna Aghireșu. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Potrivit polițiștilor, pe numele lui erau emise, din anul 2018, două mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea de 2 ani și 6 luni, respectiv 3 luni, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

De asemenea, bărbatul figura și cu un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, mandat emis de către Tribunalul Cluj în anul 2019, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și complicitate la fraudă informatică în formă continuată. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Gherla.

Loading...
Comenteaza