Vamos a la Playa! Distracție, concursuri, leneveală și bălăceală

Vamos a la Playa!  Distracție, concursuri, leneveală și bălăceală
| Foto: Facebook/Urbannect

Clujenii sunt invitaţi să-și petreacă sfârşitul de săptămână pe plaja din cartierul Grigorescu, la cincea ediție Vamos a la Playa de pe malurile Someșului.

Asociația Urbannect aduce din nou litoralul la Cluj. Timp de patru zile clujenii sunt invitați la plajă, distracție, concursuri, leneveală, bălăceală, jocuri, muzică, dans, spectacole și mâncare.

"Între 8 și 11 august, Asociația Urbannect aduce din nou litoralul în orașul tău!
Anul acesta e mai special. Pentru că ne-am ambiționat să nu lăsăm clujenii fără gustul vacanței nici de data aceasta, deși a fost un pic mai greu. Dar am răzbit cumva și iată-ne, pentru al cincilea an consecutiv :
Aducem din nou litoralul în Cluj-Napoca, în evenimentul Vamos a la Playa 2019, ediția cincinală.
Patru zile de plajă, distracție, concursuri, leneveală, bălăceală, jocuri, muzică, dans, spectacole și mai ales voie bună.
Acel mix de senzații pe care credeai că îl găsești doar hăt-departe pe malul mării. Nope. De data asta e din nou aici în orașul tău. Ia-ți cu tine slapii, slipul, pălăria de soare, ochelarii ăia mișto și haide! Soarele, nisipul, apa sunt acolo și de restul nu-ți fă griji că ne ocupăm noi. Bere, piscine, șezlonguri, vin, bucătărie specifică, mese, umbrele, bere, dj party, jocuri pentru toate vârstele, vin, concursuri, spectacole, proiecții video și câte și mai câte", au scris pe Facebook, organizatorii celei de-a cincea ediții Vamos a la Playa.

Evenimentul a început încă de joi. Iată care este programul pentru weekend:

Sâmbătă, 10 august

ora 12.00 – Atelier pentru Copii
ora 13.00 – Concurs de kendama cu Depozitul de Kendama
ora 14.00-23.00 – Dj set cu Un Guru
ora 16.00-21.00 – Concurs de table cu premii, finala

Duminică, 11 august

ora 11.00 – Atelier Preistoric pentru copii cu Muzeul de Istorie a Transilvaniei
ora 18.00-23.00 – Dj Set cu Paul Socol
ora 18.00 – Quiz cu Alchemy Events

Loading...
Comenteaza