"Vestea despre moartea lui a venit ca un ciocan" - VIDEO

Robert Veselovsky, fost portar la "U", s-a declarat devastat de vestea sinuciderii solistului celebrei formaţii Linkin Park.

"Când aveam 15 ani, sora mea mi-a dat un CD, primul pe care l-am primit de la ea: a fost "Hybrid Theory " a lui Linkin Park. Aproape 17 ani mai târziu, vestea despre moartea lui Chester Bennington a venit ca un ciocan. Vreau doar să spun că a fost una dintre vocile unei generații, generația mea, o inspirație pentru mulți", a scris fostul portar al Universităţii pe pagina sa de Facebook.

"Este ironic că Chester, unul dintre idolii care au ajutat mulți oameni, tineri sau bătrâni, să scape de depresie a pierdut, în cele din urmă, lupta cu această boală", a completat Robert Veselovsky, care a postat şi un clip dintr-un concert al trupei Linkin Park, de la festivalul Nova Rock 2017.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles. Potrivit oficialităţilor trupul neînsufleţit al lui Chester Bennington a fost găsit cu puţin timp înainte de ora 9 dimineaţa, în locuinţa sa.

Chester Bennington s-a sinucis, de ziua şi în acelaşi mod ca şi prietenul său apropiat Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden. Chris Cornell, născut pe 20 iulie 1964, s-a spânzurat în luna mai a acestui an. Atunci, Chester Bennington a publicat o scrisoare emoţionantă, pe Twitter, ca omagiu pentru legendarul artist de la Soundgarden şi Audioslave.

"I-am visat noaptea trecută pe Beatleşi. M-am trezit cu piesa "Rocky Raccoon" cântându-mi în minte şi soţia mea avea o privire îngrijorată. Mi-a spus că prietenul meu tocmai a murit.

Gândurile despre tine m-au inundat şi am plâns, încă plâng, cu tristeţe, precum şi recunoştinţă pentru că am împărtăşit câteva momente foarte speciale cu tine şi cu frumoasa ta familie.

M-ai inspirat în multe feluri pe care nu le-ai fi putut afla niciodată. Talentul tău era pur şi fără egal. Vocea ta a fost bucurie şi durere, furie şi iertare, dragoste şi suferinţă, toate împletite într-una. Presupun că asta suntem cu toţii. M-ai ajutat să înţeleg asta.

Tocmai m-am uitat la un videoclip cu tine cântând "O zi în viaţă "de Beatles şi mă gândeam la visul meu. Aş vrea să cred că spui la revedere în felul tău. Nu-mi pot imagina o lume fără tine în ea. Mă rog să îţi găseşti pacea în viaţa viitoare. Îţi trimit dragostea soţiei şi copiilor, prietenilor şi familiei. Mulţumesc pentru că mi-aţi permis să fiu parte din viaţa ta", şi-a încheiat mesajul Chester Bennington.

De altfel întreaga trupă Linkin Park i-a adus un omagiu lui Chris în timpul unei apariţii recente la Jimmy Kimmel Live, când i-a dedicat piesa "One More Light".

De asemnea, în 26 mai, Chester şi chitaristul Linkin Park, Brad Delson, au cântat melodia "Hallelujah" a lui Leonard Cohen la înmormântarea lui Cornell.

De-a lungul timpului, Chester Bennington s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi droguri. El era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Loading...
Comenteaza