Video VIDEO. Mașină de (împrăștiat) gunoi, la Turda. Deșeurile colectate au fost luate de vânt și aruncate pe șosea

VIDEO. Mașină de (împrăștiat) gunoi, la Turda. Deșeurile colectate au fost luate de vânt și aruncate pe șosea
| Foto: Captură ecran

Imaginile au fost surprinse de deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, pe străzile municipiului Turda. În video se poate observa cum deșeurile colectate de autospecială "zboară" din spatele acesteia și se răspândesc pe șosea.

"1 minut și jumătate de nesimțire în stare pură! Breaking News! Sistem de colectare ultramodern la Turda! Imagini needitate!

Sunt în autocarul cu care am călătorit la Salina Turda împreună cu 50 de copii și tineri dependenți de dializă și musafirii lor de la Căsuța Bucuriei.

La întoarcere, la ieșirea din Turda mi-au atras atenția copiii că dintr-o mașină de gunoi se răspândesc pe stradă, pungi de plastic, resturi menajere, și multe sticle. Pentru copii a fost un spectacol, pentru natură însă este un dezastru.

Cei de la Garda de Mediu Cluj dorm pe ei de dinainte de Sărbători de când le-am reclamat situația gunoiului neridicat de la Mărișel. Gunoiul nu s-a ridicat nici înainte de Crăciun.

Repet, primul indicator de civilizație înaltă la un popor este dat de modul în care își tratează bolnavii în spitale și modul în care gestionează problema gunoiului.

În Cluj stăm foarte prost la ambele capitole și vă rog să nu începeți cu comparații gen, București. Deschideți ochii!

PS: După cum se poate vedea mașina care răspândește gunoiul, nu il colectează nu are numere de înmatriculare pe spate poate se sesizează Poliția Rutieră Cluj.

Poate considera oricum că am sesizat-o public și aștept măsuri urgente în acest caz", a scris deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

 

Loading...
Comenteaza