Video șocant! Femeie, la un pas de a fi spulberată pe o trecere de pietoni din Cluj

Video șocant! Femeie, la un pas de a fi spulberată pe o trecere de pietoni din Cluj
| Foto: Captura video

O tragedie a fost evitată în ultimul moment de un șofer care a reușit să frâneze la timp pentru a nu lovi o tânără care a traversat în fugă pe culoarea roșie a semaforului.

Incidentul a avut loc, joi seara, pe Calea Florești din cartierul Mănăștur. Pe imaginile postate de șoferul care a reușit să evite impactul se observă cum, deși semaforul indică culoarea verde pentru autovehicule, pe prima bandă încă staționează două mașini, pentru a-i acorda prioritate pietonului angajat în traversare pe roșu. Accidentul a fost, din fericire, evitat de șoferul care venea pe banda doi, pe culoarea verde a semaforului fără a bănui că un pieton îi va tăia calea.

În urma numeroaselor accidente de circulație care au implicat și pietoni, Poliția Cluj a lansat campania ,,TRAVERSEAZĂ REGULAMENTAR!”, în scopul reducerii accidentelor de circulație și salvării de vieți. Potrivit polițiștilor, în primele 8 luni ale anului în Cluj-Napoca s-au înregistrat 122 de astfel de accidente, iar în urma unor traversări neregulamentare, doi pietoni și-au pierdut viața, iar alți 55 au fost răniți.

 

Loading...
Comenteaza