Viteza şi oprirea neregulamentară, taxate de poliţişti. Amenzi de 10.000 de lei, într-o singură zi

Viteza şi oprirea neregulamentară, taxate de poliţişti. Amenzi de 10.000 de lei, într-o singură zi
Şoferii grăbiţi şi cei indisciplinaţi au intrat luni în vizorul poliţiştilor. În urma unei acţiuni pentru fluidizarea traficului şi pentru combaterea abaterilor comise pe linie de viteză, aceştia au primit amenzi în valoare de 10.000 de lei.

Atenţia poliţiştilor a fost îndreptată înspre conducătorii auto aflaţi în trafic atât în zona centrală, cât şi pe strada Traian Vuia, Observatorului, Aurel Vlaicu, Calea Floreşti, Bulevardul Muncii, Oaşului şi Bucureşti.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate peste 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 de lei, dintre care 14 pentru viteză şi 15 pentru opriri neregulamentare. De asemenea, s-au reţinut 12 permise de conducere, s-au ridicat trei certificate de înmatriculare şi s-au aplicat 119 de puncte amendă şi 144 de puncte penalizare.

Cu această ocazie, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj reamintesc şoferilor că siguranţa primează.

"Deşi nerăbdarea de a ajunge v-ar putea împinge să călcaţi mai tare pedala de acceleraţie, vă reamintim faptul că viteza reprezintă una din principalele cauze de producere a accidentelor grave de circulaţie. Statistica plasează viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum pe primul loc ca şi cauză generatoare de accidente pe drumurile din judeţul Cluj", au transmis aceştia.

Loading...
Comenteaza