„Zilele Recoltei" la Cluj-Napoca. Oferte speciale pentru clujeni

„Zilele Recoltei
Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Asociaţia Produs de Cluj, împreună cu Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Cluj organizează „Zilele Recoltei", în perioada 16-18 septembrie 2016.

În acest an, evenimentul se va desfăşura la Expo Transilvania, unde sunt aşteptaţi producători de legume şi fructe, artizani şi mici fermieri.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, clujenii vor avea astfel ocazia să cumpere produse de sezon, la preţuri de producător, legume şi fructe produse exclusiv de localnici din judeţul Cluj, miere şi produse apicole, cătină, pâine şi prăjituri de casă, dulciuri făcute după reţetele bunicilor, costume populare şi podoabe artizanale, obiecte de decor, bijuterii hand-made.

La standurile de la Zilele Recoltei vor fi prezenţi cultivatorii de cartofi din Râşca şi Dângău, dar şi legumicultorii din comunele cu tradiţie în domeniu din Jucu, Apahida, Mănăstireni, Moldoveneşti, Sânnicoară, Chinteni, Floreşti, precum şi din alte localităţi ale judeţului Cluj. Nu vor lipsi de pe standuri nici usturoiul şi ceapa din Mihai Viteazu sau porumbul din aceeaşi zonă.

Pe lângă legume şi fructe, clujenii vor avea ocazia să cumpere ulei presat la rece, lactate şi produse din carne de porc, toate preparate după reţete proprii ale producătorilor, lavandă, precum şi dulceţuri preparate după metode tradiţionale.

Apicultorii clujeni vor veni la târg, pe lângă mierea de albine, cu o gamă largă de produse apicole, iar amatorii de dulciuri vor găsi la standuri turtă dulce sau prăjituri de casă. Iar gurmanzilor li se pregăteşte ceva pe pofta inimii lor: preparate la grătar şi delicatese la ceaun.

În plus, la Zilele Recoltei, totul va fi condimentat cu multă veselie, muzică şi dansuri populare, ateliere de sculptură în legume şi fructe, teatru şi magie pentru copii, parc de distracţii pentru toate vârstele.

Loading...
Comenteaza