Avocat din Cluj, fost senator UDMR: "Tudorel Toader trebuie dat cu două şuturi în fund afară din Guvern"

Avocat din Cluj, fost senator UDMR: "Tudorel Toader trebuie dat cu două şuturi în fund afară din Guvern"
Eckstein Kovacs Peter | Foto: Andreea Alexandru, Mediafax

Avocatul clujean Peter Eckstein Kovacs, fost senator UDMR și consilier prezidențial, spune despre ordonanța pe legile Justiției că este „vădit neconstituțională” şi că ministrul Justiției, Tudorel Toader, „trebuie dat cu două şuturi în fund afară din Guvern”.

„Nu s-a clarificat în foarte mulţi ani ce înseamnă o Ordonanţă de Urgenţă şi cred că în viziunea celor care au făcut Constituţia României, Ordonanţa de Urgenţă era în nişte situaţii date, e cutremur, ne-au invadat pirezii, adică situaţii excepţionale. Aici, Ordonanţa de Urgenţă în această materie este vădit neconstituţională. Care este urgenţa, ce se întâmplă în România dacă nu se dă o Ordonanţă pe justiţie, care este ultradiscutabilă?”, a declarat Eckstein Kovacs, la RFI.

În opinia sa, „ministrul trebuie dat cu două şuturi în fund afară din Guvern, afară din acel post. Şi dacă nu-l dă nimeni afară, atunci, el de ruşine se duce la Sf. Parascheva şi-i zice scuză-mă, Parascheva, am greşit, dar vreau să mă duc acasă, vreau să fiu notar, nu să rămân ministru!”.

Loading...
Comenteaza