"S-a încheiat. Să vă aşteptaţi la tot ce este mai rău". Rareş Bogdan, dezlănţuit

"S-a încheiat. Să vă aşteptaţi la tot ce este mai rău". Rareş Bogdan, dezlănţuit

Jurnalistul a comentat în termeni duri dur informaţia că Liviu Dragnea, nemulţumit de "graba" cu care Curtea Supremă a desfăşurat tragerile la sorţi pentru completurile de judecată, ar fi solicitat suspendarea întregului proces.

"Romania nu mai are nici o legatura cu un Stat de Drept. S-a incheiat. Sa va asteptati la tot ce este mai rau pentru aceasta tara. Infractorii au castigat. Gata. 

Mai luptam doar cei care ne incapatanam sa ramanem in picioare. Cei ce nu vrem sa ne predam. Adica justitia din tara aceasta permite ca in momentul cand nu iti convine un Complet de judecata, ca ti se pare ca nu ar judeca cum vrei tu, poti sa faci ca la loz in plic, tragi pana vin in Complet cei pe care esti sigur ca ii poti accesa sa iti dea o solutie favorabila. In Completul vechi i s-a parut ca 3 din 5 judecatori ar putea sa tina cont de probe si sa judece corect, in cel tras la sorti (!!!!!) acum 1 h i s-a parut ca nu poate fi sigur decat pe 2 si jumatate din 5 judecatori si a contestat si aceasta tragere la sorti! Trebuie spus ca si la Completul pe care l-a avut inainte de hotararea CCR care i-a permis dizolvarea Completului cu Iulian Dragomir in frunte, 4 din 5 judecatori erau de asemenea prin tragere la sorti intrati. 

Daca Dumneavoastra vi se pare ca justitia din tara asta mai are vreo legatura cu justitia dintr-un Stat de Drept, inseamna ca eu nu vad bine si sunt rautacios. Urata tara am ajuns sa avem. Columbia lui Escobar se deosebea doar ca mai avea si niste asasinate la comanda. Nu disperati, foarte probabil vom ajunge si acolo. 

Urmatoarea etapa, daca nu o sa ii convina nici noul Complet, va fi sa isi aleaga singur judecatorii in asa fel incat sa fie din Teleorman sau sa aiba simpatii PSD-iste declarate. 

Va rog sa realizati ca Romania a devenit tara infractorilor fericiti si sa fii corect si cinstit in tara aceasta, echivaleaza pentru smecherii si infractorii PSD-isti, cu a fi fraier!

P.S. Propun un Complet format din Rodica Stanoiu, Florin Iordache, Serban Nicolae, Eugen Nicolicea si Codrin Stefanescu. Poate ca un astfel de Complet de judecata ar fi acceptat in cele din urma de catre Dragnea Liviu Nicolae", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Lovitură de teatru. Dragnea a cerut suspendarea tragerii la sorţi de la Curtea Supremă

Liviu Dragnea este nemulţumit de "graba" cu care Curtea Supremă a desfăşurat tragerile la sorţi pentru completurile de judecată şi a solicitat suspendarea întregului proces, transmite Realitatea TV.

Potrivit surselor citate de Realitatea, Dragnea contestă rapiditatea cu care a fost aplicată de ÎCCJ decizia Curţii Constituţionale, care preciza că noile desemnări vor fi făcute "de îndată". Dragnea spune că Instanţa Supremă trebuia să aştepte motivarea de la CCR şi că ar fi trebuit tras la sorţi doar preşedintele, nu întregul complet.

Plângerea a fost depusă la ÎCCJ cu scurt timp înainte de tragerea la sorţi de astăzi. Dragnea anunţă că se va plânge instanţei dacă nu i se va admite această solicitare.

"Cu putin timp inainte de tragerea la sorti a completului sau de judecata, Liviu Dragnea a depus o plangere la Instanta Suprema prin care a cerut suspendarea de urgenta a acestei proceduri. Si, de asemenea, revocarea deciziei de ieri a Inaltei Curti, prin care s-a stabilit tragerea la sorti a intregului complet", scrie Ionela Arcanu pe pagina sa de Facebook.

Un careu de dame și fostul asistent al lui Kovesi în completul care îl judecă pe Dragnea

Şeful PSD are motive să fie nemulţumit de rezultatul tragerii la sorţi: potrivit primelor date, nu va avea parte de un complet mai puţin dificil decât cel anterior.

Soarta lui Liviu Dragnea va depinde de patru femei și un bărbat. Acesta din urmă, culmea ironiei, este fostul asistent al Laurei Kovesi, Horia Valentin Șelaru.

Cei 5 judecători care vor decide soarta lui Liviu Dragnea în dosarul Bombonica sunt: 

1. Cosma Rodica
2. Selaru Valentin Horia
3. Nenita Simona Cristina
4. Vasile Francisca Maria
5. Ilie Ioana Alina

Analistul politic Sorin Ioniţă este de părere că lui Dragnea i-a căzut un complet "mai nasol decât primul" şi sugera că şeful PSD ar putea cere "să răspundă la primul bilet": "S-a tras la sorti si ce sa vezi: lui Dragnea i-a cazut un complet mai nasol decat primul :) Una din judecatoare a dispus redeschiderea unui dosar Teldrum. Nici mare tragere de timp nu e: cazul lui in apel nici nu incepuse, practic. "Dom profesor, n-as putea totusi sa raspund la primul bilet?"

Situaţia de astăzi este aparent hilară dacă ţinem cont de faptul că Liviu Dragnea este cel care s-a aflat la butoanele întregului proces de schimbare a regulilor de desemnare a judecătorilor la ICCJ.

Decizia Curţii Constituţionale de la începutul săptămânii a venit ca urmare a schimbării legilor justiţiei de către alianţa PSD-ALDE şi a unei sesizări depuse de premierul Viorica Dăncilă.

Loading...
Comenteaza