Cei mai înalţi pantofi din lume, admiraţi la Cluj (galerie foto)

Cei mai înalţi pantofi din lume, admiraţi la Cluj (galerie foto)
Clujenii au putut admira în această seară încălţămintea cu cele mai înalte tocuri din lume, certificată ca atare de Cartea Recordurilor. Perechea de pantofi are un toc de 37 de centimetri, este concepută de cunoscutul designer Mihai Albu şi a fost admirată vineri seara într-o prezentare de modă a celei mai recente colecţii a lui Albu, "Megastructuri".
Prezentarea colecţiei a fost prefaţată de o etalare a colecţiei de toamnă-iarnă a unora dintre chiriaşii Iulius Mall, între care Anonymato, Only for You sau Guara, dar şi cu cea mai recentă colecţie a producătorului clujean de lenjerie intimă Jolidon. Totuşi, colecţiile aşteptate ale celor mai noi chiriaşi ai Iulius Mall - Zara, Stradivarius, Pull&Bear şi Bershka - nu au fost prezentate iar organizatorii nu au oferit detalii. Cele patru magazine, care aparţin reţelei Inditex, au fost deschise vineri la ora 12.


Gazdele prezentării de modă au fost cunoscutul om de televiziune Mihai Morar şi asistenta acestuia, Maria Dina.

               

Prezentarea de modă a culminat cu prezentarea celor mai recente două colecţii de încălţăminte create de Mihai Albu, "Structuri" şi "Megastructuri", care includ şi cele mai înalte perechi de încălţăminte din lume, de 31 şi respectiv 37 de centimetri. De altfel, Albu a declarat vineri dimineaţa că se va opri aici şi nu va încerca să-şi depăşească recordul. "Mi-a ajuns. Se poate ajunge la orice înălţime folosind regula bazei de piramidă, pe care am folosit-o şi la cele două perechi de pantofi, dar nu vreau să merg mai sus. Am creat destulă vâlvă. Nu mă mândresc foarte mult cu recordul, că sunt pus lângă cel mai mare cârnat sau cea mai mare plăcintă", a declarat Albu vineri dimineaţa la Cluj.Urmăriţi o galerie foto de la eveniment. Fotografii de Phillip Rus.
Loading...
Comenteaza