Cluj: Îngheţată cu spirulină şi decor de relaxare cu cadă de baie pentru miri, la un târg de nunţi

Cluj: Îngheţată cu spirulină şi decor de relaxare cu cadă de baie pentru miri, la un târg de nunţi
Persoanele care doresc să se căsătorească la Cluj pot opta pentru un decor de relaxare, din care fac parte o cadă de baie şi lumânări, dar şi pentru îngheţată cu spirulină, acestea fiind expuse la un târg de nunţi deschis de primarul Emil Boc, care şi-a amintit că are aproape 20 de ani de căsătorie.

O firmă de decoraţiuni interioare expune, începând de vineri, la Târgul "Nuntă la Palat", de la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, un decor de relaxare pentru "mirii stresaţi înainte de nuntă", care include o cadă albă de baie, lumânări aprinse şi ornamente în culorile mov pal şi roz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Înainte de nuntă, fiecare se stresează foarte tare şi noi am vrut să transmitem viitorilor miri să stea relaxaţi, mai ales miresele. Este o propunere originală, care include o cadă albă de baie, lumânări aprinse aşezate lângă, un spaţiu cu mobilier alb de baie. Am ales culori romantice, cu mov pal şi roz", a explicat Georgiana Haţegan, designer interior.

Viitorii miri pot opta pentru un desert special care să fie inclus în meniul mesei de nuntă, îngheţată cu spirulină sau cu tarhon.

"Am ieşit cu ceva nou pe piaţa nunţilor, îngheţata cu spirulină sau tarhon. Spirulina este o algă marină, care are o serie de principii active, foarte sănătoase pentru organism. Tarhonul se foloseşte în Ardeal la ciorba de miel, dar are un gust deosebit şi merge foarte bine la îngheţată", a spus Adriana Rotar, administratorul unui laborator de cofetărie.

Organizatorul "Nunţii la Palat", Anca Gădălean, a declarat că trendul în decoraţiuni de nuntă din acest an este eco, adică flori de hârtie şi bumbac organic.

"În acest an, avem ca noutăţi un stand al Adinei Buzatu, care prezintă o colecţie de costume de miri, dar şi decoruri şi teme noi, propuse mirilor. Se merge foarte mult pe tendinţa de a aduce lucrurile din exterior, în interior, în decoraţiuni de nuntă, de genul pietrelor, lemnelor, copacilor, arcade de lemn cu flori aplicate. Pe decoraţiuni se merge pe flori de hârtie, trendul eco, ca şi la haine, bumbacul organic, iar ca noutate avem rochii de mireasă tip prinţesă. Avem peste 100 de expozanţi", a spus Gădălean.

Târgul a fost inaugurat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a vizitat fiecare stand, iar la finalul turului a rememorat amintirile de la nuntă.

"Evenimentul devine un brand de Cluj. Anul trecut am avut cu 102 nunţi mai multe decât în 2012 şi datorită acestui târg de profil. Îmi amintesc emoţiile din ziua nunţii mele, este o zi pe care nu o uiţi niciodată. Mă apropiu de 20 de ani de căsătorie şi cred că secretul este dragostea şi iubirea între persoane, vorba cântecului, «dacă dragoste nu e, nimic nu e». Dacă e, totul e posibil", a spus Boc.

Târgul "Nuntă la Palat" se desfăşoară de vineri şi până duminică.

 

Loading...
Comenteaza