Expertul în relaţii John Gray îşi lansează cartea la Cluj

Expertul în relaţii John Gray îşi lansează cartea la Cluj
John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” vine pentru prima dată în România pentru a susține o conferință în cadrul căreia femeile, bărbații sau cuplurile pot afla secrete care funcționează pentru a-și îmbunătăți radical relațiile.

 
Evenimentul este organizat atât în București (17 noiembrie) cât și la Cluj-Napoca (19 noiembrie). Gray este cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale fiind vândute în 50 de miloane de exemplare și traduse în 50 de limbi. Cartea sa este cea mai vândută a tuturor timpurilor din zona nonficțiune. Lansarea seriei de cărți “Marte și Venus” a schimbat felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să își îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională, susţin organizatorii. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relația la un nivel superior de comunicare, empatie iubire sau pasiune și care sunt în dorință de autodepășire. 
 
Gray va prezenta strategii și tehnici care vor ajuta participanții să interacționeze mai bine cu cei din jur în funcție de gen, să comunice mai eficient la locul de muncă și să negocieze mai bine cu șeful, colegii, partenerii sau clienții. “Speech-urile sale livrează acele momente ”aha” atât de necesare fiecărei audiențe, astfel că nu doar vom învăța cum să evităm conflicte inutie, ci mai ales cum să aducem sau să readucem în viața noastră lucrurile cu adevărat importante”, declară Marian Rujoiu, coordonatorul evenimentului. Prezentările lui Gray sunt distractive, dinamice și pline de exemple din viața reală, fiind prezentate inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dinre bărbați și femei la locul de muncă și acasă, precum și felul cum pot fi gestionate.

Loading...
Comenteaza