HOROSCOP 2018. Ce prezic astrele, în funcţie de zodie, pentru 2018

HOROSCOP 2018. Ce prezic astrele, în funcţie de zodie, pentru 2018
HOROSCOP 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru anul 2018.

 

HOROSCOP 2018 - Berbec

Anul 2018 va fi unul dinamic pentru Berbeci în toate aspectele vieții.

În anul care vine îţi descoperi o nouă pasiune care o să îţi ocupe o mare parte din timp. Chiar dacă nu costă deloc puţin, vei considera că merită din plin investiţia. Ai grijă la o problemă de sănătate care te-ar putea afecta în primăvară, eventual, fă-ţi nişte analize. Din punct de vedere financiar, sunt şanse să faci mai mulţi bani, dar şi cheltuielile vor fi mai mari. În dragoste, 2018 va fi un an exact aşa cum ţi-l doreşti, dar, ţine minte, totul depinde de tine!

 

HOROSCOP 2018 - Taur

Pentru Tauri, 2018 va fi unul generos, o perioadă de posibilități uriașe, cu oportunități de creștere pentru viitor.

Noul an va fi plin de provocari pentru pentru tine, mai ales pe plan profesional. Cu multa munca si rabdare o sa obţii rezultate peste asteptari. Nu te lăsa descurajat, în septembrie, de cineva care va încerca să-ţi pună "beţe-n roate". Pe plan afectiv, nu vor fi mari schimbări, dacă eşti deja într-o relaţie, persoana iubită îţi va fi alături şi te va sprijinii cu tot ce poate tot anul, pentru cei singuri, ar putea fi anul marilor întâlniri, poveşti care pot ţine o viaţă.

 

HOROSCOP 2018 - Gemeni

Anul 2018 va fi unul în care Gemenii vor pune accentul pe comunicare şi pe viaţa personală.

Rolul tău familie, dar şi în societate va fi din ce în ce mai important şi ţi se oferă şansa de a întinde o mână de ajutor celor din jur. Relația cu persoana iubită evoluează şi totul va fi bine dacă reuşiţi să treceţi peste un moment de criză care va apărea în toamnă. Din punct de vedere financiar, Gemenii vor trebui să aibă grijă la deciziile pe care le iau în privinţa banilor de care dispun!

 

HOROSCOP 2018 - Rac

Pentru Raci, 2018 va fi un an, în general, liniştit.

Lucrurile încep să se aşeze în viața ta, dar, totodată, în carieră vor apărea oportunităţi pe care nu vei vrea să le ratezi, aşa că vei munci mult. Pe la jumătatea anului s-ar putea să ai parte de un moment de nesiguranţă financiară, aspect pe care îl vei putea rezolva dacă vei ştii să-ţi păstrezi calmul. În 2018, încearcă să pui un pic mai mult romantism în relaţia cu persoana iubită.

 

HOROSCOP 2018 - Leu

2018 poate fi un an de vârf pentru Lei, care vor atinge cele mai bune performanțe din ​​ultimii câțiva ani.

Atenţie la ce se întâmplă în anturajul tău în acest an, pentru că, dacă nu eşti atent, este posibil să fi cuprins de un acces de materialism pe care greu îl vei putea controla şi nu pe partea financiară trebuie să te axezi în 2018, ci pe cea a dezvoltării personale. Ai noroc de o sănătate bună tot anul, dar, totuşi, fereşte-te de excese de orice fel.

 

HOROSCOP 2018 - Fecioară

Anul 2018 îi va ajuta pe cei din zodia Fecioarei să vadă viața într-o lumină nouă și să îşi stabilească prioritățile în viață.

Vei avea mai mult timp să te relaxezi și să meditezi la ceea ce vrei să faci în continuare. Un eveniment care va avea loc în acest an te va determina să iei nişte decizii radicale pe care nu le vei regreta ci, dimpotriva, se vor dovedi cea mai bună alegere, chiar dacă vei ajunge la această concluzie doar peste ani. În dragoste, anul 2018 va fi unul al extremelor, fie al stabilităţii, fie al permanentelor căutări.

 

HOROSCOP 2018 - Balanţă

Pentru nativii din Balanţă, 2018 va fi anul în care îşi vor folosi la maximum creativitatea şi, cu puţină ambiţie, vor obţine chiar mai mult decât şi-ar fi imaginat.

Se poate spune că vei avea un an fără probleme majore, astfel că, pacea și liniștea vor predomina în viața ta în următoarele luni. Pe plan profesional, dar şi financiar, situaţia ta se va îmbunătăţii anul care vine, însă va trebui să mai ai răbdare pănă înspre toamnă, aşa că nu abandona "lupta" orice ar fi. Sentimental, rămâi aşa cum ai fost, mereu în căutarea perfecţiunii...

 

HOROSCOP 2018 - Scorpion

Scorpionii se pot aştepta la un an plin de realizări pe plan profesional.

2018 poate fi considerat unul dintre cei mai de succes ani de până acum, asta şi datorită energiilor planetare, care parcă îţi dau un imbold şi te ajută să avansezi la nivelul următor. De asemenea, vei avea parte din plin şi de momente de romantism, practic, dragostea te va însoţi pe tot parcursul anului. Din punct de vedere financiar, vor fi nişte creşteri, dar şi cheltuielile vor fi mai mari. Cu sănătatea nu vor fi probleme deosebite, dimpotriva, anumite afecţiuni se vor ameliora.

 

HOROSCOP 2018 - Săgetător

Pentru cei din zodia Săgetător, 2018 se preconizează a fi un an al relaxării, în care lucrurile vor decurge aşa cum îşi doresc.

Cu toate că eşti o persoană ambiţioasă şi muncitoare, anul care vine vei prefera să ţi-l dedici mai mult ţie, pasiunilor şi plăcerilor tale. Ai grijă la aspectul financiar: 2018 pare a fi puţin mai greu decât precedentul. Nu apela la împrumuturi, chiar dacă pe moment nu ţi se pare o problemă restituirea sumei. În dragoste, aşteaptă-te la orice, 2018 va fi un an plin de surprize. Important e cum vei ştii să le gestionezi.

 

HOROSCOP 2018 - Capricorn

Anul care vine va sta sub semnul liniştii şi stabilităţii pentru cei din această zodie.

În 2018 te vei concentra foarte mult asupra relaţiei cu persoana iubită, iar dacă eşti singur, este posibil să ţi se facă o declaraţie de dragoste de către o persoană la care nu te-ai fi aşteptat. Este un an al aşezărilor, dacă până acum căutai doar libertatea, acum îţi doreşti mai multă stabilitate. Până şi în ceea ce priveşte cariera, începi să vezi altfel lucrurile şi îţi trasezi mult mai clar direcţia în care vrei să mergi.

 

HOROSCOP 2018 - Vărsător

În 2018, cei născuţi sub acest semn zodiacal, vor încerca să înlăture toate obstacolele cu care consideră că s-au confruntat în anii precedenți şi care le-ar fi putut frâna evoluţia, fie în carieră, fie în viaţa personală.

Anul care vine îţi va aduce mai multă încredere în forţele proprii şi mai mult optimism. Reuşeşti să faci paşi mari în domeniul în care studiezi/munceşti, iar în a doua jumătate a anului vei reuşi sa pui în practică multe dintre planurile și ideile pe care le-ai ţinut până acum "la sertar". Încearcă să-i acorzi mai multă atenţie persoanei iubite!

 

HOROSCOP 2018 - Peşti

Peştii se vor bucura de mai multă energie și forţă în 2018, fapt care îi va ajuta să înfrunte cu uşurinţă orice furtună s-ar ivi la orizont.

În prima jumătate a anului te vei confrunta cu un moment de cumpănă în carieră. Va trebui să te decizi dacă alegi calea banilor sau a pasiunii în ceea ce faci. Excelezi în privinţa relaţiilor cu cei din jur şi reuşeşti să-ţi apropii oameni de valoare. Pe de altă parte, nu mai accepţi să-i ţii lângă tine pe cei care nu încetează să te dezamăgească, prin urmare, dacă trebuie să pui capăt unei relaţii, oricât de greu ţi-ar fi, în acest an o vei face.

 

Loading...
Comenteaza