HOROSCOP 6 februarie 2018

HOROSCOP 6 februarie 2018
HOROSCOP 6 februarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 6 februarie 2018.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Berbec

Azi vei avea mult de lucru la muncă, însă este vorba despre nişte activități de rutină. Ai grijă cum îţi dozeazi eforturile, pentru că sănătatea îţi este vulnerabilă zilele acestea.

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Taur

Superiorii te vor provoca astăzi şi îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine lucrurile înainte să accepți, pentru că va fi dificil să duci totul la bun sfârșit.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Gemeni

Aşteaptă-te la o zi plină, dar nu obositoare datorită faptului că te pasionează ceea ce faci. Spre seară te surprinde vizita unei persoane care nu ţi-e prea apropiată, dar faţă de care ai o obligaţie.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Rac

De un timp ai senzaţia că şeful are ceva cu tine. Oricâte eforturi faci ca să totul să meargă bine, el nu pare deloc mulţumit. Nu mai pune la suflet, cheamă-ţi un coleg la o cafea şi relaxează-te puţin.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Leu

Eşti nerăbdător să-ţi intre nişte bani. Ai planuri mari de cumpărături şi nu mai vrei să aştepţi. Gândeşte-te mai serios dacă chiar ai nevoie de toate lucrurile acelea de pe listă...

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Fecioara

E o zi mai liniştită la muncă, dar ţi se va părea un chin să stai în birou şi să asişti la modul arogant în care se poartă unii dintre colegii tăi. Încearcă să îi eviţi, poate îţi găseşti ceva de lucru în altă încăpere.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Balanta

Nu eşti în cea mai bună formă astăzi. La birou e multă muncă şi agitaţie, iar colegele care şuşotesc încontinuu în jurul tău nu te lasă să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. Mai bine îţi luai o zi liberă...

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Scorpion

Esti o persoană cu suflet mare, poate prea mare şi ceilalţi ştiu asta. Ai grijă să nu încerce cineva să profite de generozitatea ta, mai ales că nu îţi merge tocmai rău din punct de vedere financiar...

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Sagetator

Azi eşti asaltat de tot felul de oferte ce ţin de domeniul tău de activitate. Ai şansa să cunoşti oameni noi şi împreună cu aceştia să găseşti rezolvarea unor probleme care te preocupă de ceva timp.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Capricorn

Ziua de astăzi nu-ţi este pe plac: ţi se pare că lucrurile se mişcă greu la birou, colegii par schimbaţi, ai zice că nu-i mai recunoşti. Nu mai ştii nici tu ce vrei în legătură cu proiectul la care munceşti... Stai liniştit, e ceva trecător. Eşti doar puţin obosit.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Varsator

Pe plan profesional ar fi bine să nu-ţi asumi riscuri inutile în această perioadă. În schimb, nişte evenimente recente au consolidat legatura dintre tine şi persoana iubită, astfel că în plan sentimental lucrurile stau acum perfect.

 

HOROSCOP 6 februarie 2018 - Pesti

Nu-ţi vezi capul de treabă astăzi. Toţi vor ceva de la tine: telefonul sună încă de dimineaţă, partenerul de viaţă vrea să îl însoţeşti undeva, şeful îţi cere să finalizezi urgent un proiect... Fă-ţi un plan de acţiune şi pune-te pe treabă.

 

Loading...
Comenteaza