Justin Timberlake, selfie la vot

Justin Timberlake, selfie la vot
Starul american ar fi putut avea probleme cu legea după ce s-a fotografiat într-o secţie de votare în cadrul votării anticipate pentru alegerile prezidențiale din SUA.

Justin Timberlake a călătorit din Los Angeles în orașul său natal Memphis pentru a-și exprima votul pentru alegerile prezidențiale din SUA. Problemele au apărut când artistul a postat pe contul său de Instagram imagini din cadrul secţiei de vot, fapt interzis de legea din Tennessee. 

Site-ul de divertisment TMZ a scris marți că artistul riscă să aibă probleme ca urmare a unei noi legi la nivel de stat, care interzice alegătorilor să facă fotografii din interiorul secțiilor de votare, penalitățile putând ajunge la până la 30 de zile de închisoare, relatează agerpres.ro.

Se pare că, totuşi, autoritățile nu vor merge mai departe cu acest caz în condițiile în care nu a fost depusă oficial o plângere.

Timberlake a postat imaginea online pentru a-și motiva fanii să meargă să voteze înainte de alegerile prezidențiale din 8 noiembrie cum, de altfel, au făcut şi alte celebrităţi care s-au fotografiat după ce au votat.

 

Loading...
Comenteaza