Şi-a făcut selfie cu victimele atacului din Londra şi acum e "vânat" de internauţi

Şi-a făcut selfie cu victimele atacului din Londra şi acum e
Gestul bărbatului care şi-a făcut selfie după atacul terorist a produs repulsie în rândul oamenilor care i-au văzut imaginea pe internet, aceştia declarându-se „dezgustaţi".

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 40 sunt rănite, printre care se numără şi doi români, în urma atacului terorist petrecut miercuri în Londra. Autorul atacului de lângă Parlamentul britanic a fost împuşcat mortal.

Cel puţin 40 de pietoni care se aflau pe podul Westminster au fost loviţi de un autoturism 4x4. Autorul atacului terorist a intrat fără milă în oamenii care se aflau în faţa Parlamentului Britanic, accidentând pietoni, dar şi un biciclist.

Gestul bărbatului care şi-a făcut selfie după atacul terorist a produs repulsie în rândul oamenilor care i-au văzut imaginea pe internet, aceştia declarându-se „dezgustaţi", scrie Mediafax.

Acesta poate fi văzut purtând ochelari de soare în timp ce foloseşte un selfie stick pentru a imortaliza mai multe imagini în faţa scenei haotice.

Referindu-se la acest gest, un utilizator de internet a declarat: 'Incredibil cum poate cineva să creadă că este acceptabil să facă asta'.

Martorii atacului au povestit că după atac, podul Westminster arată ca un „film dezastruos de la Hollywood", iar cei care au fost prinşi făcându-şi fotografii în faţa scenei pline de victime au produs repulsie.

„Ruşine pentru cei care îşi fac selfie-uri în loc să îi ajute pe cei răniţi. Se pare că am devenit o naţiune de persoane nemiloase care nu vor decât să se promoveze pe sine", a scris un britanic pe reţelele de socializare.

Un altul a remarcat: „Incredibil! Unii oameni sunt de-a dreptul dezgustători! Haideţi să-l găsim pe acest individ bolnav şi să-l facem de ruşine în mod public!", în timp ce un alt britanic a fost revoltat la rândul său: „Ce e în neregulă cu unii oameni? Fără creier. Marionetă".

 

 

Loading...
Comenteaza