Dr. Quinn: Vrei să fii iubită și apreciată de cei din jurul tău?

Dr. Quinn: Vrei să fii iubită și apreciată de cei din jurul tău?
Ce trebuie să faci pentru asta.

Ați observat că anumite persoane reușesc să câștige imediat încrederea celor din jur și își creează mereu o imagine pozitivă? Se pare că știu căteva secrete, pe care astăzi ai ocazia să le afli și tu. Iată 8 caracteristici ale persoanelor care sunt considerate fermecătoare și de încredere:

  1. Nu se tem să piardă. Persoanele înzestrate cu farmec nu încearcă să câștige de fiecare dată ceva, ci, dimpotrivă, sunt gata să ofere, fără să aștepte nimic în schimb. Pentru ele, nu este atât de dificil să își recunoască înfrângerile și să vorbească despre slăbiciunile lor. Nu le vine prea greu să spună: "nu știu cum să fac asta, te rog mult să imi arăți".
  2. Știu să îți arate că se bucură când te întâlnesc. Să menții contactul vizual în timpul unei conversații este foarte important, iar persoanele despre care vorbim în acest articol știu cu siguranță acest lucru. Ele știu când să îți zâmbească și se concentrează pe tot ceea ce le spui cu mare atenție, reacționând cu multă căldură la ceea ce le împărtășești. O astfel de atitudine creează imediat o legătură de încredere și respect.

Vezi mai multe pe doctorquinn.ro

 

Loading...
Comenteaza