Eclipsa, văzută de la Casa Albă. Cum a reacţionat preşedintele Trump FOTO

Eclipsa, văzută de la Casa Albă. Cum a reacţionat preşedintele Trump FOTO
În Washington DC, preşedintele Donald Trump, Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, fiul acestora, Barron şi membrii ai echipei prezidenţiale, au urmărit eclipsa totală de soare de la Casa Albă.

Se pare că Donald Trump a fost foarte captivat de ceea ce vede, astfel că nu s-a putut abţine să nu privească direct spre Soare, fără ochelarii de protecţie, scrie CNN. 

După ce oameni din staff-ul său l-au avertizat, preşedintele şi-a pus ochelarii speciali.

În caz că Donald Trump va fi preşedinte şi când următoarea eclipsă se va produce, în 2024, ceea ce s-ar putea întâmpla, iată un articol pe care ar trebui să-l citească: "Poţi să orbeşti dacă te uiţi la eclipsa de soare fără ochelarii de protecţie?", notează CNN.

 

Şi membrii echipei de la Casa Albă, inclusiv fiica preşedintelui, Ivanka Trump, au ieşit în curtea Casei Albe, pentru a urmări spectaculosul fenomen.

Oraşul Carbondale s-a dovedit a fi un real magnet pentru cei care au dorit să vadă eclipsa perfectă. Aici au fost create 60.000 de locuri de parcare extra, pentru turiştii care au luat cu asalt zona.

De asemenea, parcurile naţionale au fost luate cu asalt de americani şi turişti pentru a fi martori la aşteptatul eveniment astronomic.

Următoarea eclipsă totală de soare va avea loc în 2 iulie 2019, în zona Pacificului de Sud, în Chile şi Argentina.

 

Foto: Hepta

Loading...
Comenteaza